Glamour Home lakberendezési stílusa

Pár szóban arról, hogy mit képviselünk mi a hívatásunk

Az angol glamour szó jelentése “ragyogás” vagy “káprázat”.

Ez a stílus egy fajta nagyvonalúságot tükröz, szereti a finom anyagokat, a finoman kidolgozott látványos kiegészítőket, a fényt, a sokszínűséget a luxust és az eleganciát.
Egy glamour lakásnál illetve háznál nem kell törekedni a színtiszta stílusokra, bőven megenged egy kis minimált, barokkot, de még akár rusztikus elemeket is. Nagyon nagy barátja az Art Deco a maga eleganciájával és a klasszikusabb stílusok is.

Ennek a stílus lényege, hogy minden olyan díszítő elemet felhasznál ami a csillogást, pompát, eleganciát testesíti meg pld. strasszot, gyöngyöt, rojtot, bojtot, tollat, szőrmét, bársonyt, selymet, aranyat, ezüstöt, virág- és egyéb pompázatos mintákat. A lakberendezésben természetesen további számos csillogó-villogó anyag szóba jöhet, úgy mint az üveg, a tükör, a fényes plexi, a gyöngyház, a kristály, a króm, fém. Bútoraink között megtalálja a bársony fotelt az arany színű dohányzóasztalt , az ezüst színű konzolasztalt , magasfényű csillogó bútorokat. Mint lakberendezési dekorációként található nálunk pár kiegészítő , különleges tükör és kaspó.

Kiemelten fontos szerepe van ezekben az enteriőrökben a megvilágításnak, a ragyogó fényeknek, a csillogó effekteknek. Megtalálható ezért nálunk a csillogó nagy csillárok, különleges és egyedi állólámpák illetve fali karok. Főként a hölgyek kedvelik, de az egyszerűbb változatai az urak számára is elfogadható.