Állólámpa

A glamour szó ragyogást, csillogást jelent angolul. A tükrök, csillárok, lámpák, állólámpák és fali karok meghatározó eleme a glamour és luxus Art Deco enteriőröknek. E stílusirányzatok fő üzenete a gazdagság, a hollywoodi csillogás, pompa.

Nagyon jellegzetes az anyaghasználata. A csillogó felületek mely lehet akár üveg , tükör , kristályok , fémek fényes verziói is lehetnek.

Az Art Deco illetve modern stílusú lámpáinkat, csillárjainkat elhelyezheti nappaliba, szalonban vagy akár a konyhában is . Ezek a fényűző , különleges csillogású lámpák teszik egyedivé az otthonunkat , felöltözteti a teret.

A modern és luxus Art Deco mennyezeti lámpáinkra , fali karokra , asztali lámpákra és állólámpákra a világos, egyszerű vonalvezetés a jellemző. Az egyszerű , letisztult formavilágú darabok azonban mind nemes anyagokból és kiváló minőségben készültek. Újra divatosak lettek a luxus Art Deco bútorok csakúgy, mint az Art Deco lámpák. Az utóbbi mindig is fontos stíluseleme volt az modern Art Deco lakberendezésében, hiszen az a fény, pompa, ragyogás, ami a stílus meghatározó eleme, szükségképpen emelte középponti szerepbe a világítótesteket. Nem szükségszerű, hogy az Art Deco lámpák kizárólag Art Deco bútorokkal berendezett enteriőrökbe kerüljenek. Sőt, a napjainkban divatos, minimál stílusban berendezett otthonoknak is tökéletes ékei lehetnek. A modern luxus Art Deco által kedvelt anyagok, a nemesfémek és a fa sokkal ember- és természetközelibbek, mint a műanyagok, amiből a modern design lámpák készülnek.

A különleges nagy méretű tükrök kötelező kiegészítője a luxus Art Deconak. Egy fényes ezüst illetve arany színű konzol asztal mellett egy tükör elegáns kiegészítője lehet az otthonunknak.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve