Fotel, szófa, szék , franciaágy

Ha glamour házakba illetve lakásokba belép az ember azonnal szembetűnnek a káprázatos bútorok. Az elegáns kárpitos bútorok , modern fotelek , extravagáns kanapék.

Anyagokban minden téren a prémium és luxus érzetű, kényelmes és dekoratív , plüss anyagokat használja . Selyem, bársony, szőrme, toll, kiváló anyagok és kiegészítők lehetnek.

Bútoraink színvilágban sokszor a világos, bézs, ekrü, halványbarna, vanília, krém a kontrasztos fekete és fehér jelennek meg. De az ezüst, pasztellkék, rózsaszín vagy lila is megjelenhetnek. Bizonyos anyagokat, bútorokat, kiegészítőket sokszor fénnyel vagy kontraszttal emelünk ki, ezért a sötétebb színek kizárólag ebből a célból kapnak létjogosultságot.

A mi foteljeink , kanapéink , szófáink luxus érzést biztosítanak . Puha plüss anyaga, komfortos érzést biztosít. A foteleket , szófákat ezüst, króm és arannyal kombinálják.

A plüss kárpitozott fotelek , szófák , kanapék a ezüst és arany lábakkal igazán figyelemfelkeltőek lehetnek a szobában. Pláne ha mellette áll egy gyönyörű arany vagy ezüst színű Art deco illetve modern stílusú dohányzóasztal, konzolasztal illetve lerakó asztal.

A szobában megcsillanó fény , a puha plüss kárpitok , a luxus csillárok és állólámpák azt az érzést keltik , hogy szállodai szobában vagyunk .

1–12 termék, összesen 29 db

1 2 3